Nyt jännittää! Myymälä on saanut päivämäärät ja ensimmäisen kerran ovet aukeavat asiakkaillemme perjantaina 27.11. Tämä päivä sattuu olemaan myös Black Friday. Päivämäärän valinta oli sattumaa, mutta mikäpä sopisi tähän päivään paremmin, kuin tuon ostoskarnevaalipäivän sijaan vietettäisiinkin hetki todellisessa maailmassa? Popuska Pop Up kaupan pääpaino on meidän pientuottajien itse valmistamissa kauniissa ja suurella sydämellä valmistetuissa tuotteissa <3

Me Popuskan joulukaupan tuottajat olemme pääasiassa yksinyrittäjiä tai pieniä yrityksiä, jotka työllistämme ainakin itsemme, mahdollisesti perheemme. Meidän liiketoiminnan kautta muutkin alueen palvelut pysyvät toiminnassa, rahtifirmat, siivousfirmat, tukkuliikkeet, mainospalvelut jne, lista on loputon. Jotta meillä maakunnissa, pääkaupunkiseudun ulkopuolella, elämä jatkuu ja säilyy elinvoimaisena, keskitytään me kuluttajina tekemään hankintamme pienyrittäjiltä ja etenkin kotimaisilta ja paikallisilta sellaisilta!

Popuskan myymälästä löytyvissä tuotteissa on mitä mainioimpia oivalluksia ja ideoita, inspiraationa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja taitavilla tekijöillä on näkymys miten materiaalista jalostetaan jotain uniikkia ja kaunista, unohtamatta ekologisuutta ja hyödyllisyyttä tietenkään!

Tällä hetkellä myymälä on vielä kuin taiteilijan tyhjä kangas. Tila on valoisa ja avara, paino sanalla avara. Seuraa somea ja pysy ajantasalla miten myymälän rakentaminen etenee!