Popuska pop up joulumyymälä

Nyt jännittää! Vuoden 2021 myymälä sijaitsee osoitteessa Oksasenkatu 1 Lappeenrannassa ja ensimmäisen kerran ovet aukeavat asiakkaillemme Lakesin joulunavaus-tapahtumassa 20.11.2021. Päätimme järjestää ”Kurkistus Popuskaan” – jotta pääsette ennakkoon tutustumaan Joulupuotiimme lauantaina klo 10-14. Kokonaan avaamme puodin 26.11.2021 ja se on auki joka päivä 23.12.2021 saakka. Popuska Pop Up kaupan pääpaino on meidän pientuottajien itse valmistamissa kauniissa ja suurella sydämellä valmistetuissa tuotteissa <3

Me Popuskan joulukaupan tuottajat olemme pääasiassa yksinyrittäjiä tai pieniä yrityksiä, jotka työllistämme ainakin itsemme, mahdollisesti perheemme. Meidän liiketoiminnan kautta muutkin alueen palvelut pysyvät toiminnassa, rahtifirmat, siivousfirmat, tukkuliikkeet, mainospalvelut jne, lista on loputon. Jotta meillä maakunnissa, pääkaupunkiseudun ulkopuolella, elämä jatkuu ja säilyy elinvoimaisena, keskitytään me kuluttajina tekemään hankintamme pienyrittäjiltä ja etenkin kotimaisilta ja paikallisilta sellaisilta!

Popuskan myymälästä löytyvissä tuotteissa on mitä mainioimpia oivalluksia ja ideoita, inspiraationa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja taitavilla tekijöillä on näkymys miten materiaalista jalostetaan jotain uniikkia ja kaunista, unohtamatta ekologisuutta ja hyödyllisyyttä tietenkään!

Tällä hetkellä myymälä on vielä kuin taiteilijan tyhjä kangas. Tila on valoisa ja avara, paino sanalla avara. Seuraa somea ja pysy ajantasalla miten myymälän rakentaminen tänä vuonna etenee!

Popuska 2020

popuska - savitaipale original t-paita
popuska joulumyymälä
puukäsityöt
popuska - luoma design
annaberry
popuska - paccas
mauntekijä ja annaberry